Index Vakbarát Hírportál

Leleplezte a Momentum, megoldódott az év óriásplakát-rejtélye

2023. február 3., péntek 15:10

Utcán a Momentum új óriásplakátjai, kiderült, hogy ki volt a sziluett mögött, és a párt szerint ki vezetheti új útra az országot.

„A Momentum elindította országos plakátkampányának második fejezetét. Az első szakasz plakátjai arra hívták fel a figyelmet, hogy súlyos gazdasági válság tombol az országban, a kormány megoldásai csak súlyosbítják a válságot, így valakinek foglalkoznia kell az ország jelene és jövője előtt álló problémákkal. Az új plakátokkal lehullt a lepel arról, hogy kit rejt a sziluett: Donáth Annát, a Momentum EP-képviselőjét” – olvasható az ellenzéki párt pénteki közleményében.

A Momentum még január közepén indította el Ki vezethet új útra minket? felütéssel kétrészes, országos óriásplakát-kampányát. Nem volt nehéz kitalálni, hogy kire gondolt az ellenzéki párt, és az egész magyar sajtó meg is tippelte a nevet. A momentumos plakátokon ugyanis elég egyértelműen Donáth Anna sziluettje volt látható.

Donáth Anna február 4-én 15 órakor tart Jövőértékelő rendezvényt, amelyen az ország előtt álló legfontosabb kihívásokról beszél majd. Mint azt a Donáth Anna visszatér, és a DK elé vágna című cikkünkben írtuk: az európai parlamenti képviselő, a párt korábbi elnöke jövőértékelő beszéddel tér vissza a napi politikába, hogy kijelölje a Momentum irányát, amely egyúttal a Demokratikus Koalíció riválisává is teszi majd az ellenzéki térfélen.

(Borítókép: Momentum)

Rovatok