Index Vakbarát Hírportál

Fontos bejelentésekre készül a kormány

2023. február 8., szerda 17:45

Február 9-én, csütörtökön ismét a sajtó elé áll Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, délelőtt 10 órakor kezdődik az idei második Kormányinfó.

Orbán Viktor nemrégiben számolt be róla közösségi oldalán, hogy véget ért a háromnapos stratégiai kormányülés a sopronbánfalvi kolostorban. Az élet azonban nem áll meg, a magyar miniszterelnök Brüsszelbe készül csütörtökön, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra pedig a Miniszterelnöki Kabinetiroda felé veszik az irányt:

Csütörtök délelőtt 10 órától Mit miért tesz a kormány? címmel tart Kormányinfót a Miniszterelnökséget vezető miniszter és a kormányszóvivő.

Erről Szentkirályi Alexandra Facebook-oldalán is beszámolt. Természetesen az Index is ott lesz az eseményen, ahol feltesszük kérdéseinket a kormány képviselőinek, emellett pedig percről percre frissülő tudósítással jelentkezünk.

Legutóbb január 12-én tartott Kormányinfót Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra. Akkor a központi téma az Erasmus-ösztöndíjprogram volt. Az Index az önkormányzati rezsitámogatásról, a fürdők lehetséges támogatásáról, illetve a napelemes pályázati pénzek kifizetéséről kérdezte Gulyás Gergelyt. Az év első Kormányinfójáról készített összefoglalónkat ide, percről percre tudósításunkat pedig ide kattintva olvashatja el.

Rovatok