Index Vakbarát Hírportál

Egy sárrétudvari diáklány hajánál fogva cibálta a földön osztálytársát

2023. február 19., vasárnap 08:09

Egy nyolcadik osztályos lány januárban egy kondiparkban rátámadt egy másik diáklányra Sárrétudvariban. A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást az ügyben.

A dühös lány felpofozta, majd a hajánál fogva cibálta a földön a másik lányt. A hatalmas veszekedés egy kondiparkban tört ki tanítás után a Hajdú-Bihar vármegyei településen. Az incidensnek több szemtanúja is volt, az egyikük videót is készített a verekedésről.

A tettlegességig fajult vitában a sértett lány orra és arca is súlyosan megsérült. A megvert lány nevelőanyja feljelentést tett, a rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz.

Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a bántalmazott lány több iskolatársa édesanyját is szidalmazta, köztük az elkövetőét is. A bántalmazó és közte régóta feszült volt a viszony. A viták sora állítólag online üzengetésekkel kezdődött.

Az iskolavezetés nem kommentálta a történteket. A helyi tankerületi központ tájékoztatása szerint pedig nem egy, hanem az iskola két tanulója bántalmazta az osztálytársukat. Hangsúlyozták, hogy a verekedés nem a sárrétudvari iskolában, és nem tanítási időben történt. Az igazgató már felvette a kapcsolatot az érintett gyermekek szüleivel.

Az RTL hírműsorának stábja felkereste a verekedő diáklány édesapját, ő azonban a rendőrségi eljárás végéig nem hajlandó nyilatkozatot tenni.

Rovatok