Index Vakbarát Hírportál

Nagy döntést hozott Galambos Lajos

2023. február 21., kedd 08:48

Galambos Lajos közölte, hogy eladja 22 szobás villáját, mivel a családja nem használja ki az épületet.

A trombitaművész a TV2 Tények című műsorának beszélt arról, hogy eladja a budapesti Sas-hegyen található villát, 

AMELYNEK A SZAKÉRTŐK SZERINT KÖRÜLBELÜL 400 MILLIÓ FORINT LEHET AZ ÁRA.

A zenész szerint a családjával közösen hozták meg a döntést. A gyerekeinek saját lakást vesznek, és ő maga is elköltözik onnan.

Nem vertem a mellemet, hogy van a Sas-hegyen egy házam. Most sem verem. El akarom adni, mert úgy alakult a helyzet

– mondta Galambos Lajos.

Az előző héten arról cikkezett a belföldi sajtó, hogy Galambos Lajosnak – egy korábban hozott jogerős ítélet értelmében – be kellett volna vonulnia a börtönbe, de mégsem kezdte meg a börtönbüntetését. Szerdán a börtön helyett a Vértesben találkoztak a túrázók a trombitaművésszel.

Először nem volt egyértelmű, hogy a zenésznek miért nem kellett börtönbe vonulnia. Később azonban kiderült, hogy betegségről lehet szó. Ezt Galambos Lajos is megerősítette: a zenész azt állította, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, amelyet legfeljebb szinten lehet tartani bizonyos kezelésekkel (hogy pontosan milyen betegségről van szó, azt nem árulta el). 

Még mielőtt bárki elkezdené, hogy persze, így akar meglógni a börtön elől, közlöm, hogy sokkal szívesebben bevonultam volna, mint azzal szembesüljek, hogy gyógyíthatatlan beteg vagyok. A büntetés ideje körülbelül egy év. A betegségem pedig addig szól, amíg utolsót nem lélegzem. És hogy őszinte legyek, nagyon szeretnék még sokáig levegőhöz jutni

– mondta a zenész.

(Borítókép: Galambos Lajos. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)

Rovatok