Index Vakbarát Hírportál

Megszólalt a Harminckettesek terén halálra gázolt 23 éves nő édesapja

2023. február 21., kedd 12:31

A vasárnap hajnalban Budapesten, a Harminckettesek terén lévő villamosmegállóban halálra gázolt lány édesapja a sajtónak beszélt arról, hogy szerinte a lánya egy társasági összejövetel után ment volna át a barátjához, amikor a tragédia történt.

A hétvégén történt szörnyű balesetről ebben a cikkünkben számoltunk be. Az autó – amelyet egy 41 éves, alkohol hatása alatt álló olasz férfi vezetett – nagy sebességgel a villamosmegállóba sodródott, és elütötte az ott várakozó 23 éves nőt vasárnap hajnali 2 óra körül.

A fiatal nő a helyszínen meghalt. Az üggyel kapcsolatban már Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, valamint Vitézy Dávid egykori közlekedési államtitkár is megszólalt, egyaránt változtatásokat szorgalmaztak. 

Most a TV2 Tények című műsorának nyilatkozott a fiatal nő édesapja. Mint mondta, lányuk, Boglárka épp a barátjához tartott egy társasági összejövetel után, amikor megtörtént a végzetes baleset.

A Tények szerint váratlanul, hátulról csapódott neki az autó, és több métert repült, mielőtt a sínekre zuhant. Először egy járókelő, majd a mentők is próbálták újraéleszteni, de olyan súlyosan megsérült, hogy nem tudták megmenteni az életét.

„Drága kislányunk elhunytát a rendőröktől tudtuk meg, akik hajnalban kijöttek a lakásunkra, és értesítettek bennünket” – mondta a gyászoló édesapa, aki arról is beszélt, hogy a lánya idén nyáron diplomázott volna le az egyetemen, és mellette tánciskolába is járt. 

Nagyon életvidám lány volt. Nagyon szerette az életet

– tette hozzá. 

A Tények szerint a fiatal lány barátai a héten megemlékezést tartanak, a hírek szerint pedig az illetékes ügyészség hamarosan indítványozza a külföldi férfi letartóztatását is.

Rovatok