Index Vakbarát Hírportál

Levették a lélegeztetőgépről a Deák térnél megkéselt fiút

2023. február 21., kedd 19:52

Az édesanyja erősítette meg a hírt, hogy Martin már túl van a közvetlen életveszélyen.

Vasárnap hajnalban brutális támadást történt a fővárosi Deák térnél: ahogy arról lapunk is beszámolt, két társaság szólalkozott össze egy lány miatt, az egyik férfi pedig kést rántott, amellyel súlyosan megsebesítette a másikat, halántékon szúrta. A fővárosi nyomozók körözést adtak ki a tettesre, majd tizenöt órával az elkövetés után Kőbányán el is fogták.

A megkéselt fiút a mentősök újraélesztették, majd életveszélyes állapotban bevitték az intenzív osztályra. 

Martin felépüléséért sokan imádkoztak, és szerencsére a fiú már túl van a közvetlen életveszélyen – írta meg a Blikk. A családja viszont sorra küldi a fenyegető üzeneteket az elkövető családjának, akik állítólag aludni sem bírnak a történtek óta.

A portálnak a megkéselt fiú édesanyja megerősítette, gyermeke már túl van a közvetlen életveszélyen: Martint levették a lélegeztetőgépről, azaz már magától lélegzik.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok imát! Martin fiam túl van az élet-halálon. Visszaadta nekem a mi Urunk Jézusunk, de kérek még mindenkit, hogy imádkozzatok érte

– kérte az anya.

A történteket a lapnak Martin bátyja, József is megerősítette.

Reagál a jelenlétünkre, a végtagjait is mozgatja, igaz, még altatják. Természetesen megfogtuk a kezét, beszéltünk hozzá. Elmondtuk neki, hogy szeretjük, és szükségünk van rá 

– mesélte.

Rovatok