Index Vakbarát Hírportál

Futva, köpködve vettek üldözőbe egy autóst, mert nem adott pénzt

2023. február 25., szombat 11:06

A Heves vármegyei Hatvanban történt az eset, amikor két férfi üldözőbe vett egy autóst, mert az nem adott pénzt a két kéregető férfinak. Az esetről felvétel is készült, mint kiderült, korábban is voltak már atrocitások, ha valaki nem adta meg a két férfi számára, amit kértek.

Az internetre feltöltött videón az látszik, ahogyan köpködve futott két dühös férfi egy autós után. A jelenetről videó is készült, a sofőr pedig elmondta, hogy azért kergették, mert kéregettek tőle, ő viszont nem adott pénzt.

A helyiek elmondása szerint a két férfi rettegésben tartja a környéket, és agresszívak lesznek, ha nem kapják meg, amit akarnak. A Tényeknek mesélték helyiek, hogy több alkalommal fenyegették már meg őket is, ha valami nem úgy történt, ahogyan azt a két dühös férfi elképzelte.

A videót készítő autós elmondta, hogy éppen le szeretett volna parkolni, amikor is indulatosan elindultak az autó felé, így végül nem is állt meg, de később visszament, hogy videófelvételt készíthessen a két dühös férfiról.

A videót végül a közösségi médiában osztotta meg, ahol kiderült, több sértett is van. A Tények stábja az üggyel kapcsolatban kereste a rendőrséget; válaszukban kijelentették: a két férfit beazonosították, de vizsgálják, volt-e jogsértés. Kéregetés, zaklatás miatt bejelentés azonban eddig még nem érkezett hozzájuk.

Rovatok