Index Vakbarát Hírportál

Újabb részletek derültek ki a Deák téri késelésről: még egy ember megsérült

2023. február 26., vasárnap 18:23

Múlt vasárnap két társaság szólalkozott össze a budapesti Deák téren. Egy fiú életét vesztette, miután egy 18 éves fiatal halántékon szúrta. A legfrissebb információk szerint még egy sérültje van az esetnek.

Ahogy arról beszámoltunk, a február 19-én az Erzsébet téren megkéselt áldozat édesanyja pénteken a Facebookon jelentette be, hogy a fia meghalt. A fiatalt két napig lélegeztették az intenzív osztályon, utána annyit javult az állapota, hogy képes volt önállóan lélegezni.

Ezt követően péntek délben a családtagok feketére változtatták a Facebookon a profilképüket, az édesanya pedig közzétette a gyászhírt. „Kedves rokonok, ismerősök, Martin fiam itt hagyott minket” – írta bejegyzésében.

A rendőrség nyomára akadt a feltételezett támadónak, és tizenöt órán belül elfogták kőbányai lakásán. Ugyanakkor a férfi nem kért bocsánatot a családtól, sőt azt üzenték nekik az elkövető rokonai, hogy Martin volt a hibás, és a családtagjuk „jól tette, hogy megszúrta”.

A Ripost információi szerint nem csupán az elhunyt Martin sebesült meg aznap a Deák téren. A 17 éves Ramszesz is megsérült, mikor megpróbálta megfékezni a támadót. Mint írják,

a fiú karja megrepedt, illetve egy vágás is keletkezett a kezén.

A fiú szeretne rendőrségi feljelentést tenni K. Zsolt ellen, aki megölte a 18 éves Martint.

Rovatok