Index Vakbarát Hírportál

Fontos felhívást tett közzé a rendőrség

2023. február 28., kedd 15:14

Kerékpárost ütöttek el Pécsett február 18-án, szemtanúkat keres a rendőrség.

A pécsi rendőrség ismeretlen elkövető ellen folytat eljárást, ugyanis cserbenhagyásos gázolás történt a városban. Pécsett, a Mohácsi út és a Tüskésréti út kereszteződésében 2023. február 18-án 5 óra 30 perckor elütöttek egy kerékpárost – írták.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy, a Tüskésréti úton a Siklósi út irányába közlekedő autó vezetője a Tüskésréti út és a Mohácsi út kereszteződésében érintőlegesen nekiment a Mohácsi úton közlekedő kerékpárosnak.

Az autó sofőrje a kerékpárossal történt egyeztetés után a helyszínről az adatai hátrahagyása nélkül távozott. Később kiderült, hogy a kerékpáros a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki szemtanúja volt az esetnek és a balesettel, vagy a gépkocsi vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Rovatok