Index Vakbarát Hírportál

Két új csatornával bővült a Telekom kínálata

2023. március 2., csütörtök 14:13

Bekerült a Telekom kínálatába a MATCH4 sporttelevízió, valamint a februárban indított MAX4 szórakoztató csatorna.

A Telekom TV és IPTV megfelelő csomagokkal rendelkező előfizetői márciustól a 45-ös csatornahelyen láthatják a MATCH4 programkínálatát, valamint a 161-es helyen a MAX4 sorozatait, filmjeit és infotainmentműsorait. A Network4 csoport két legújabb csatornája így közel 100 százalékos országos lefedettséget élvez – derül ki a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményből.

A Network4 csoport 2022 nyarán, az ARENA4 testvércsatornájaként indította útjára a MATCH4-et. A műsorfolyam szinte teljes egészét sportesemények exkluzív közvetítése teszi ki.

A MAX4 idén februárban kezdte el működését, és mostanra közel teljes a lefedettsége. Az új csatornán európai és amerikai sorozatok, filmek és saját gyártású infotainmenttartalmak láthatók. A MAX4 kiemelten koncentrál a 25 év feletti női közönség igényeire: romantikus, könnyed bűnügyi sorozatok és a legjobb stúdiók filmjei váltják egymást.

Amint arról beszámoltunk, magyar filmeket sugárzó tematikus csatornával, a Tematic Media Group legújabb kábeltelevíziós csatornájával, a Magyar Mozi TV-vel bővíti kínálatát a DIGI és a Vodafone Magyarország. A Magyar Mozi TV kizárólag magyar gyártású filmeket sugároz.

(Borítókép: Huszti István / Index)

Rovatok