Index Vakbarát Hírportál

Hónapokig tartó forgalomkorlátozás lesz az M0-son és az M31-esen

2023. március 17., péntek 09:07

Felújítási munkálatokat végeznek az M0-s autóúton és az M31-es autópályán március 18-tól várhatóan júniusig. Addig forgalomkorlátozásra kell számítani az utakon, a Magyar Közút fokozott figyelmet kér az autósoktól.

Mozgó terelés mellett betonhézag-kiöntési munkavégzés zajlik a következő hónapokban az M0-s autóút és az M31-es autópálya több szakaszán, ezért fokozott figyelmet kér minden sofőrtől a Magyar Közút.

A munkálatok június végéig tartanak majd, az M0-s autóúton március 18-tól hétvégente, az M31-es autópályán áprilistól hétköznapokon, az aktuális időjáráshoz ütemezetten, változó helyszíneken.

A munkavégzés az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán a 10-es és a 17-es (Nagytétény–Szigetszentmiklós közötti szakasz) valamint a 44-es és az 50-es (Maglód, Ecser térsége) kilométerszelvények közötti szakaszokat, míg az M31-es autópályán az M3-as autópálya felé vezető oldalon a 8-as és 13-as szelvények közötti (M3-as autópálya-csomóponttól a 3-as főúti csomópontig tartó) szakaszt érinti – olvasható a Magyar Közút közleményében.

A mozgó munkaterületek kezdetére minden esetben munkavégzést előjelző és sebességkorlátozó táblák, valamint a változtatható jelzésképű táblák is figyelmeztetik a közlekedőket.

A társaság a balesetveszély elkerülése érdekében mindenkit arra kér, hogy figyelmesen, a kihelyezett jelzéseknek és sebességkorlátozásnak megfelelően vezessen.

a magyar közút emellett FOKOZOTT FIGYELMET KÉR AZ AUTÓSOKTÓL AZ M0-S AUTÓÚTON ÉS AZ M31-ES AUTÓPÁLYÁN.

A közlekedőknek az aktuális napi munkavégzésről és forgalmi helyzetről ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Rovatok