Index Vakbarát Hírportál

Négy autó ütközött az M5-ös autópályán

2023. március 22., szerda 06:34

A baleset a Szeged felé vezető oldalon, a 74-es kilométernél történt, a sérültekről egyelőre nincs információ.

Négy jármű ütközött össze az M5-ös autópálya 74-es kilométerénél a Szeged felé vezető oldalon – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel szerda hajnalban.

A műszaki mentést a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók végzik, az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani 

– tették hozzá.

Magyarország egyik legsúlyosabb közlekedési balesete

Korábban beszámoltunk róla, március 11-én 32 személyautó, öt kisteherautó és öt kamion ütközött az M1-es autópályán, a fővárosból kifelé vezető oldalon. Magyarország egyik legsúlyosabb közúti közlekedési balesetében 40 ember sérült meg, akik közül egy ember meghalt.

A járművek közül tizenkilenc személyautó, egy kisteherautó és egy kamion gyulladt ki. A rendelkezésre álló adatok szerint azonban már 12 óra körül is volt egy baleset a térségben, így tudni lehetett, hogy a porátfúvás miatt járhatatlan az autópálya – az illetékes hatóságok mégsem tettek semmit.

A 44 éves N. Ádám volt a baleset egyetlen halálos áldozata, aki Budapest egyik legjobb masszázsszalonját üzemeltette, thai feleségével több éve élt boldog házasságban. Négy gyermek édesapja volt. Azonban a baleset következményében úgy megégett, hogy csak az igazolványáról lehetett azonosítani. 

Rovatok