Index Vakbarát Hírportál

Csütörtökön újabb bejelentéseket tesz a kormány

2023. március 22., szerda 14:28

Március 23-án, csütörtökön 10 órától újra Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, akik a kormány legfrissebb döntéseiről számolnak be a sajtó képviselőinek.

Mit miért tesz a kormány? címmel tart Kormányinfót csütörtök délelőtt Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra a Miniszterelnöki Kabinetirodában. A bejelentés azt követően történt, hogy szerda reggel Orbán Viktor vezetésével összeült a magyar kormány – erről a miniszterelnök számolt be a közösségi oldalán.

A kormányfő szerdán Brüsszelbe utazik az Európai Tanács csütörtökön kezdődő ülése miatt, előtte azonban egyeztetett minisztereivel.

A legutóbbi Kormányinfó központi témái között szerepelt az orosz–ukrán konfliktus, a gazdasági hatásai, erről vélhetően csütörtökön is szó lesz. Az Index percről percre frissülő tudósítását ide kattintva tudja visszaolvasni.

(Borítókép: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő 2023. március 9-én. Fotó: Németh Kata / Index)

Rovatok