Index Vakbarát Hírportál

Eltűnt egy hatéves kisfiú Tolna vármegyében

2023. március 28., kedd 08:13 | aznap frissítve

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségimédia-bejegyzése szerint eltűnt egy hatéves kisfiú, Nyári Gergő Dávid. A tájékoztatás szerint eltűnésekor szürke pulóvert és kék nadrágot viselt.

Nyári Gergő Dávid március 27-én délután öt óra körül tűnt el Tolna-Mözs Temető utcai otthonukból – derült ki a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalának bejegyzéséből.

A tájékoztatás szerint eltűnésekor szürke pulóvert és kék nadrágot viselt.

Mint írják, a hatéves fiú az emberekkel nem igazán kommunikál, visszahúzódó természetű. A bejegyzés megjelenése után 12 órával a fiút még mindig nagy erőkkel keresi a rendőrség.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság arra kér mindenkit, aki bármilyen információval rendelkezik Nyári Gergő Dávid eltűnésével kapcsolatban, hívja a 06 70 450 1106-os számot vagy a 112-es segélyhívót.

Az Index megkeresésére Komlósiné Kiss Anett rendőrőrnagy megerősítette, hogy a kisfiú keresése jelenleg is zajlik a helyi rendőrség, önkéntesek, valamint eltűnt személyek felkutatására specializálódott önkéntesek együttműködésével.

Nagy László, az egyik eltűntkereső a poszt alatti kommentszekcióban arra hívta fel a civil segítők figyelmét, hogy a kisfiú az éjszaka se lett meg, ezért világosban újra indul a keresése. Mint írja, sajnos a legrosszabb lehetőségre is fel kell készülni, így fontosnak tartja, hogy csak olyan személy vegyen részt a keresésben, aki lelkileg meg tud birkózni azzal az eshetőséggel, hogy a kisfiú lehet, nem élte túl az éjszakát.

FRISSÍTÉS:

Lapunk később újra felkereste  Komlósiné Kiss Anett rendőrőrnagyot. Amint azt elmondta, a keresési munkálatokat segíti több mentőegység Győrből, Komlóról, illetve a Terrorelhárítási Központ is részt vesz a munkálatokban, így jelenleg is több százan keresik az eltűnt kisfiút. 13 óra után nem sokkal indult egy csatárlánc, akik a kisfiú lakóhelyének 200 méteres körzetében fésülik át a terepet. A keresést egy rendőrségi helikopter, illetve drónok is támogatják.

Rovatok