Index Vakbarát Hírportál

Katalizátort akart lopni egy férfi Székesfehérváron

2023. március 31., péntek 07:25

A 33 éves férfit egy ottlakó zavarta meg, miközben megpróbálta kilopni egy Opel alól a katalizátort. Az elkövető a helyszínről elmenekült, de a rendőrök rövid időn belül elkapták.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 33 éves sárkeresztúri lakossal szemben – közölte honlapján a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2023. március 24-én a hajnali órákban Székesfehérváron, a Mura utcában egy Opel típusú személygépkocsi katalizátorát próbálta meg ellopni, azonban egy ottlakó megzavarta, így a férfi az autóban várakozó társával együtt a helyszínről elmenekült.

A részletes és széles körű adatgyűjtésnek köszönhetően a rendőrök rövid időn belül beazonosították a tolvajt, akit 2023. március 29-én Sárkeresztúron elfogtak. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai kihallgatták a férfit, majd őrizetbe vételét követően, előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Rovatok