Index Vakbarát Hírportál

Aki az M3-ason menne a hétvégén, már most készüljön fel a dugóra

2023. április 21., péntek 17:18

A hétvégén egy XIV. kerületi szakaszon folytatódik a középső elválasztó szegély takarítása az M3-as autópálya fővárosi szakaszán – közölte a Budapesti Közműveken belül önállóan működő FKF Köztisztasági Divízió pénteken az MTI-vel.

Közleményük szerint szombaton és vasárnap 7 órától 12.30-ig takarítanak majd. A tervek szerint szombaton a Körvasútsori felüljárótól a XIV. kerület bevezető oldali részén, vasárnap a kivezető oldalon tisztítják a középső elválasztó szegélyt a belső forgalmi sáv lezárása mellett. Közölték:

annak érdekében, hogy minél kevésbé akadályozzák a gépjárműforgalmat, a munkálatokat több szakaszra bontva, öt hétvégén végzik el.

Az előző hétvégén a városhatár és a Széchenyi utca közötti, XV. kerületi bevezető szakaszról mintegy 42 tonna szennyeződést távolítottak el.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel, rendkívül körültekintően közlekedjenek, ezzel is segítve az FKF munkatársainak biztonságos feladatellátását. Továbbá kérik, hogy segítsék a BKV-s és a távolsági autóbuszokat a besorolásban, sávváltásban.

Rovatok