Index Vakbarát Hírportál

Már pénteken végezhetett családjával az albertirsai férfi

2023. július 3., hétfő 05:53

A rendőrök gyanúja szerint már péntek este végezhetett 33 éves feleségével és két és fél éves, közös kislányukkal az albertirsai férfi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mit csinált szombat délutánig.

Mint megírtuk, 2023. július 1-jén kora délután érkezett bejelentés a 112-es segélyhívóra, amelyben egy férfi közölte: megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre riasztott egységek egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen.

A rendőrség vasárnapi közleménye szerint a férfit kórházba vitték, könnyű sérüléseit ellátták, majd kihallgatásra vitték. N. Arnold azonban nem tett vallomást. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett férfi ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatását.

Az RTL Híradó információi szerint a férfi korábban katona volt, néhány éve szerelt le. Albertirsára másfél évvel ezelőtt költöztek, ahol bár egy fedél alatt éltek feleségével, már nem voltak együtt.

Az egyik családtag szerint a nő korábban már távoltartási végzést is kért a férfival szemben, míg egy szomszéd arról számolt be, hogy a nő többször is panaszkodott neki arról, hogy bántja a férje. Állítólag olyan is előfordult, hogy a nő a polgárőröktől kért segítséget.

A férfi szombat kora délután értesítette a rendőrséget, de a csatorna úgy tudja, hogy a gyilkosság jóval korábban történhetett. A rendőrök azt gyanítják, hogy a férfi már péntek este végezhetett a feleségével és a közös kislányukkal.

Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy mit csinált addig. A meggyilkolt nőnek az előző házasságából van egy kisfia is, aki velük élt. A gyilkosság idején viszont az apjánál tartózkodott, és még most is ott van.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu

A Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-000-s zöldszámon érhető el, hétköznapokon 17–21 óra között.

Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu

Rovatok