Index Vakbarát Hírportál

Kelemen Anna: Szijjártó Péter lehetne Orbán Viktor utódja, mert férfias és tökös

2023. szeptember 9., szombat 11:33

Rendhagyó interjú készült Kelemen Annával, aki ezúttal nem erotikus és pornóipari kérdésekben merült el, hanem a konzervativizmus, a hazaszeretet, valamint Orbán Viktor utódlásának témakörében.

„Igen, fideszes vagyok, de ezért engem szét fognak szedni” – mondja Kelemen Anna a HírFM Bezzeg című műsorában. A műsorvezető Lentulai Krisztián persze azonnal felteszi a kérdést, hogy hogyan fér meg egymás mellett a pornóipari munka és a konzervatív értékrend, de erre is választ kap.

Kelemen Anna ugyanis azt mondja, hogy ő a pornóiparban lényegében „semmit nem tett le az asztalra”. Amikor pornózott, ő még egy éretlen gyerek volt, akinek a szülei nem kapták el a grabancát, hogy hogyan is jut ilyesmi az eszébe, de állítja, hogy

attól még, hogy valaki szeret dugni, attól az erkölcse még lehet tök rendben.

Ő azt szeretné, hogy ne kérdezzék meg tőle, hogy fiú-e vagy lány, ne legyenek hülye mesekönyvek, ő a fontosabb dolgokkal szeretne foglalkozni. 

Arról is beszél, hogy korábban már ő is megkapta, hogy  nagymagyar,  sőt azt is, hogy  tóthgabisodik , de ezzel a kijelentésekkel nem tud mit kezdeni.

Ki jöhetne Orbán Viktor után?

Kelemen Anna amúgy Szijjártó Péterben látja a miniszterelnök egyik lehetséges utódját, és egészen egyszerű okok miatt gondolja így:

Kelemen Anna arról is beszél, mit tart konzervativizmusnak, és milyenek azok a konzervatív értékek. Szeretne aki bántja a kormányt, „az soha nem egy kielégült ember, vagy megelégedett”. Neveket is említ, például Molnár Áront vagy Náray Tamást, utóbbiról ezt mondja: „A nagybetűs buzi, és ehhez kapcsolódóan így is viselkedik.”

Kelemen Annának a konzervativizmus amúgy a többi között ezt jelenti:

Az ellenzékről azt mondja, hogy biztosan vannak közöttük értelmes emberek is, de nem tudja őket értelmezni. Kormánykritikát viszont nem tud megfogalmazni, mert nem követi az aktuálpolitikát. A Pesty-ügyet viszont figyelemmel követi, és a NER-lovagok száma talán már neki is sok. De igazából ezt sem tudja.

Gyurcsány Ferenc nem érdektelen, Borkai Zsolt rendben van

Kelemen Anna a beszélgetés végén több nevet is kapott, akikkel kapcsolatban gyorsan kellett válaszolnia. A teljesség igénye nélkül íme, néhány válasz: 

A teljes beszélgetés itt hallható.

(Borítókép: Kelemen Anna 2014. október 29-én. Fotó: Szécsi István / Velvet)

Rovatok