Index Vakbarát Hírportál

Gyurcsány Ferenc Orbán Viktor nyomdokaiba lép

2023. október 9., hétfő 09:24

A Demokratikus Koalíció elnöke eddig is aktív volt a közösségi médiában, az ott betöltött szerepét azonban most kiterjeszti egy új platformra, a TikTokra is. A csatornája promózása mellett első videójával egyúttal görbetükröt állított Orbán Viktor miniszterelnöknek is.

Gyurcsány Ferenc első TikTok-videóját a hivatalos Facebook-oldalán osztották meg. A Demokratikus Koalíció elnöke a bejegyzésében azt írta:

Mától a TikTokra is felmegyünk. És mindig csak kártyával. 

A megrendezett videóban az látható, amint a DK elnökét az utcán sétálva arról kérdezik, hogy miért pont erre a platformra esett a választása, mire Gyurcsány Ferenc előveszi a bankkártyáját és válasz nélkül bemegy egy házba.

Ezzel a videóval a politikus arra az Orbán Viktorról készült videóra utal, amelyet a szeptember végén a 444.hu készített a miniszterelnökről. A felvételen a kormányfő akkor készpénzt számolgatva lépett be egy házba Ferencvárosban.

Mint megírtuk, Orbán Viktor TikTok-oldalán 2022 vége óta jelennek meg tartalmak, ahol eddig zömében olyan videókkal találkozhattak az arra görgetők, amelyeket a miniszterelnök más közösségi felületeire is feltöltöttek.

Július végétől azonban a kormányfő már egyedi tartalmakkal jelenik meg a népszerű platformon, és olyan kérdésekre válaszol, amelyeknek nincs köze a politikához.

Rovatok