Index Vakbarát Hírportál

Jobb, ha résen lesz, változik a közlekedés a fővárosban

2024. március 26., kedd 06:30

Kedden délután több közlekedési változásra, lezárásra kell számítani a Puskás Aréna környékén a Magyarország–Koszovó válogatott labdarúgó-mérkőzés miatt.

A MagyarországKoszovó válogatott labdarúgó-mérkőzés miatt délután 4 és este fél 11 között lezárják a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, továbbá a Verseny utcát és az Istvánmezei utat – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel. 

20:40 és 21:10 között lezárják a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, valamint az Ifjúság út Dózsa György út és Stefánia út közötti részre sem lehet behajtani.

Az aréna környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért a BKK kéri, hogy a nézők használják a közösségi közlekedést. A BKK elsősorban a megszokottnál gyakrabban induló kötöttpályás közlekedési eszközök (a 2-es és a 4-es metró, az 1-es villamos) és a Mol Bubi közbringarendszer igénybevételét javasolja.

Gyalog a stadion nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem hasonló eljutási idővel a Keleti pályaudvartól (a Verseny utcán át) is megközelíthető.

A forgalmi változásokról a BKK honlapján bővebben is lehet olvasni.

Rovatok