Index Vakbarát Hírportál

Gyilkosság Szentesen: a rendőrség közölte, ki a gyanúsított

2024. április 28., vasárnap 20:52

A police.hu oldalán vasárnap este közölték, hogy ki a gyanúsítottja a pár napja történt szentesi gyilkosságnak. A rendőrség kiadta az elfogatóparancsot is ellene.

Korábban arról számoltunk be a rendőrség közleménye alapján, hogy holtan találtak egy nőt csütörtökön délután Szentesen. Sajtóban megjelent információk szerint a nőt a saját háza előtt szúrták le (Frissítés: korábban egy olyan információ is napvilágot látott, hogy az áldozat bírósági végrehajtó volt, de egy bírósági forrásunk szerint ez nem igaz). 

A rendőrség honlapján most újabb információkat közöltek erről az esetről. Mint írták, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság korábban „nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, aki 2024. április 25-én Szentesen, a József Attila utca 12. előtt megölt egy 52 éves helybéli nőt”.

A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Kocsárdi Dávid Máté szentesi lakos, aki ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki

– írta a rendőrség. 

„Kocsárdi Dávid Máté 21 éves, kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, ovális arcú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét melegítőnadrágot, fekete kapucnis pulóvert és vörös dzsekit viselt, és a képen látható fekete Neuzer férfivázas kerékpárral közlekedett” – tették hozzá.

„Kérjük, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú-zöldszámon, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon” – írta a rendőrség.

Rovatok