Index Vakbarát Hírportál

Ismét forgalomkorlátozás lesz a Ferihegyi repülőtér felé

2024. április 30., kedd 13:57

Folytatódik csütörtöktől az M4-es autóúton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér csomópontja előtt lévő felüljáró felújítása, ezért forgalomkorlátozásra kell készülni.

Május 6-án, a nap végén zárulnak le a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelíthetőségét is érintő útfelújítási munkák – adta hírül az MTI az MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. keddi közleményét.

A légikikötő minden irányból megközelíthető lesz, forgalomkorlátozás azonban érvényben lesz. Kifejtették, hogy a felüljáró burkolata már megújult, most a híd két szegélye mellett dolgoznak majd.

A forgalom egy plusz egy sávon folyamatosan haladhat, de a munkálatok ideje alatt váltakozó irányban lehet számítani forgalomkorlátozásra.

A repülővel utazóknak azt javasolták, hogy utazásuk tervezésekor tájékozódjanak a légikikötő megközelítéséhez szükséges időről, és felhívták a figyelmet arra, hogy a terelések és lezárások a repülőtér autós és tömegközlekedéssel történő megközelítésének időtartamára is hatással lehetnek.

Az MKIF minden felújítási ütemről, forgalomkorlátozásról, terelésről tájékoztatást ad saját honlapján, valamint a Facebook-oldalán és az Útinformon keresztül.

Rovatok