Index Vakbarát Hírportál

Egyre több helyen torlódik a forgalom az ország autóútjain

2024. május 2., csütörtök 10:46

Kigyulladt személyautó miatt torlódik a forgalom az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán, a 3-as főúti csomópontnál. Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán terelés miatt áll a kocsisor.

Összeütközött két autó az M0-s autóúton, a Megyeri híd felé vezető oldalon csütörtök reggel. A baleset a szigetszentmiklósi csomópont 19. kilométerénél történt – írja a katasztrófavédelem. A tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon van forgalmi akadály.

Az Útinform jelzése alapján a keleti szektorban, az M3-as autópálya felé, a 3-as főúti csomópontnál egy autó kigyulladt. A 60-as kilométernél, a 3-as főútról nem lehet az M3-as autópálya irányába az M0-s autóútra felhajtani, míg az M5-ös felől érkezők nem tudnak a 3-as főútra lehajtani.

Az ellenkező oldalon, a déli szektorban, az M1-es autópálya felé, a diósdi csomópontnál egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A 8-as kilométernél a külső sávot lezárták.

Az M1-es autópályán is torlódik a forgalom

Terelés miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Ács térségében – közölte honlapján az Útinform.

A két sávot lezárták, így az érintett útszakaszon már 5 kilométeres a torlódás.

Rovatok