Index Vakbarát Hírportál

Újabb részletek derültek ki a soroksári gyilkosságról

2024. május 2., csütörtök 07:33

Késelésig fajult a vita a főváros XXIII. kerületében, Soroksáron egy nemzetközi fuvarozócég telephelyén szerdán hajnalban. A kazah állampolgárságú elkövető többször megszúrta, és megölte 48 éves ukrán áldozatát. A rendőrök a helyszínen fogták el a gyanúsítottat.

Ahogy az Index beszámolt róla, dulakodás közben leszúrtak egy férfit a főváros XXIII. kerületében, Soroksáron szerdán hajnalban. A rendőrséghez május 1-én 1 óra 5 perckor érkezett bejelentés, hogy két férfi összeverekedett.

Az elsődleges adatok szerint a Nagykőrösi úton található egyik épületben egy 44 éves kazah állampolgárságú férfi szóváltást és dulakodást követően többször megszúrt egy 48 éves, ukrán állampolgárságú férfit. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. 

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy a vita egy nemzetközi fuvarozócég soroksári parkolójában történt. A bűnügyi helyszínelők szerdán órákon át dolgoztak a telephelyen.

Úgy tudják, hogy az áldozat és a támadó is kamionsofőrként dolgozott.

A tragédia bekövetkezésekor mindkét férfi a pihenőidejét töltötte a fuvarozócég Nagykőrösi úton található épületében.

A 48 éves ukrán férfit többször megszúrta a kazah állampolgárságú elkövető. A mentők gyorsan kiérkeztek, de nem tudták megmenteni a férfi életét – közölte Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője.

Az elkövetőt a rendőrök a helyszínen elfogták, elszámoltatása folyamatban van. A férfit emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Rovatok