Index Vakbarát Hírportál

Menczer Tamás szerint Magyar Péter politikai szerepvállalását régen előkészítették

2024. május 4., szombat 18:45

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója pénteken a Facebook-oldalán közzétett videójában elmondta, hogy szerinte Magyar Péter már régóta szeretett volna politikai pályára lépni.

„Magyar Péter látta, hogy a jobboldalon ott van Orbán Viktor és a Fidesz, tudta, hogy át kell menni a baloldalra, és át is ment” – mondta Menczer Tamás a közösségi médiában közzétett videójában, amiről az MTI adott hírt.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péter politikai szerepvállalását „régen előkészítették”, az egyesületét ugyanis már 2023-ban bejegyezték.

A Varga Juditot érintő rendőrségi jegyzőkönyvről szólva megjegyezte, hogy Magyar Péter azt mondta: ez lesz az évszázad válása, és meg fogja buktatni a kormányt. A kommunikációs igazgató úgy fogalmazott, hogy „boldog házasságban él, de ő is veszett már össze a feleségével”.

A feleségem akkor elmondta, hogy mi a baja velem, de azt, hogy a kormányt meg akarja buktatni, azt sose mondta. Tehát ennek az embernek ez volt a rég dédelgetett vágya, célja, hogy politikai pályára lépjen

– mondta Menczer Tamás. Hozzátette, hogy szerinte Magyar Péter mindent arra használt fel, hogy a saját politikai pályáját előkészítse.

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, a Bors megszerezte a kivonuló rohammentők által készített jegyzőkönyvet, amiből kiderül, hogy a negyvenes férfihoz mérgezési tünetek miatt kértek mentőt Varga Judit és Magyar Péter lakására Budapesten, a Kútvölgyi úton. Az eset még 2023 februárjában történt egy vasárnapi napon, ebéd után. 

Rovatok