Index Vakbarát Hírportál

Halálos baleset történt a XX. kerületben

2024. május 5., vasárnap 06:43

Szombat délután a XX. kerületben, a Szentlőrinci úti felüljárón halálos baleset történt, amikor egy személyautó és egy busz ütközött össze. Az ütközés következtében az autóba szorult egy ember, akit a katasztrófavédelem munkatársai kiszabadítottak, de a mentősök hiába próbálták újraéleszteni, a férfi életét vesztette. Három nőt könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Összeütközött egy busz és egy személyautó Budapest XX. kerületében szombat délután a Szentlőrinci úti felüljárón, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem a honlapján. Az Országos Mentőszolgálat tudatta, hogy egy ember a helyszínen meghalt.

A tájékoztatás szerint az ütközés következtében az autóba egy ember beszorult, akit kiszabadítottak, és átadtak a mentőszolgálat munkatársainak.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére közölte, hogy a balesetben egy 60 év körüli férfi az újraélesztési kísérlet ellenére meghalt, további három nőt pedig könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

Rovatok