Index Vakbarát Hírportál

Súlyos baleset történt Bicskénél, az autópálya mindkét irányából elgázoltak egy embert

2024. május 9., csütörtök 18:15

Súlyos baleset miatt mindkét oldalon lezárták az M1-es autópályát Bicskénél. Információk szerint gázolás történt. A balesetben legalább hat autó érintett, már a kerülőutakon is torlódásra kell számítani.

Baleset történt az M1-es autópályán csütörtök délután Bicskénél – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A beavatkozás idejére mindkét irányban lezárták az érintett útszakaszt.

Legalább hat gépkocsi érintett a balesetben, amely az autópálya 36–37-es kilométerénél, Bicske térségében, a Budapest felé vezető oldalon történt.

Helyszíni információk szerint az egyik oldalon elütöttek egy embert, aki átrepült a másik oldalra, és ott újra elgázolták.

A járművekben összesen tíz ember utazott. A bicskei önkormányzati és az önkéntes tűzoltók, valamint a társhatóságok járművei mellett egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Súlyos baleset történt az M1-es autópályán. A 36-os km-nél mindkét irányban megállították a forgalmat. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a torlódás meghaladja a 7 km-t, Budapest felé pedig a 4 km-t. Aki teheti, az 1-es főúton kerülhet, de már ott is erős forgalomra, torlódásra kell számítani!

– írta közleményében az Útinform.

Több baleset is történt az M1-esen

Az Útinform közölte, hogy kicsivel távolabb, szintén az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Biatorbágy térségében is baleset történt. A 8-as főúton, Tüskevár belterületén három személyautó ütközött össze. A 103-as kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat önkormányzati utakra terelik.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, már reggel baleset nehezítette a közlekedést az M1-es autópályán, Budapest irányába, Bicske térségében. Akkor a 31-es kilométernél a sérült járművek a leállósávon várakoztak, de a bámészkodók miatt 2–3 kilométeres torlódás alakult ki. 

Rovatok