Index Vakbarát Hírportál

Nem sikerült a forgalmi vizsgája, vonat elé akart ugrani egy 20 éves férfi Kecskeméten

2024. május 13., hétfő 20:38

Végzetes lépésre szánta el magát egy 20 éves kecskeméti férfi, amiért nem sikerült a forgalmi vizsgája. A fiatal a barátaitól is elköszönt a közösségi oldalon, ugyanis vonat elé akart ugrani. A rendőrök gyors beavatkozásának köszönhető, hogy nem történt tragédia.

Május 10-én bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy 20 éves kecskeméti férfi vonat elé akar ugrani, és már elköszönt az ismerőseitől is a közösségi oldalon. A kecskeméti járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére – számolt be a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Az egyenruhások ellenőrizték a pályaudvart és környékét, valamint több vasúti útvonalat is átnéztek. Munkájuk végül sikerre vezetett, a férfi nyomára Laczkó Roland zászlós bukkant, amint az egyik vasúti töltésen sétált.

Ezzel egy időben jött a hír, miszerint egy vonat halad feléjük. A rendőrnek nem volt vesztegetni való ideje, a bajbajutotthoz lépett és elkísérte a sínpár mellől, közben végig szóval tartotta, próbálta lebeszélni öngyilkossági szándékáról.

Időközben a helyszínre érkezett a férfi édesanyja és a mentőszolgálat munkatársai is, akik végül kórházba vitték a férfit. Időközben az is kiderült, hogy a fiatal felnőtt azért akart véget vetni az életének, mert sikertelen forgalmi vizsgát tett.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok