Index Vakbarát Hírportál

Az édesanya ölhette meg gyermekét, majd magával is végzett

2024. május 16., csütörtök 08:22

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerint az elhunyt nő okozta a 2,5 éves gyermek halálát, majd öngyilkosságot követett el Kapuváron. A családban korábban hasonló tragédia történhetett.


Korábban beszámoltunk , hogy holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét egy családi házban Kapuváron, Győr-Moson-Sopron Vármegyében szerdán délután. A rendőrség első közleménye alapján azt írta, hogy büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit, a szemle és az adatgyűjtés jelenleg  folyamatban  van.

Azóta a Tények kiderítette, hogy egy nagypapa találta meg lánya és két és fél éves unokája holttestét, egymás kezét fogva hevertek egymás mellett. Azt írták, hogy mindkét áldozatot nyakon szúrták. A szülők válófélben voltak és sokat veszekedhettek. A nagypapa épp átment hozzájuk, de már csak a véres holttesteket látta meg. 

A rendőrség esti tájékoztatása alapján valószínűsíthető, hogy az

elhunyt nő okozta a 2,5 éves gyermek halálát, majd öngyilkosságot követett el.

Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást. Információk szerint hat évvel korábban az emberölés helyszínén és ugyanebben a családban történt már egy hasonló tragédia. A család egyik lányát 2018-ban féltékenységből ölte meg a korábbi szerelme. Akkor a 34 éves férfi a nő mögé lépett, a nyakára hurkolt egy zsineget és megfojtotta, amelynek következtében azonnal eszméletét vesztette. Próbálták megmenteni a nő életét, köztük édesapja, de a kórházban életét vesztette. A férfit, aki az emberölést elkövette, tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélték. 

Rovatok