Index Vakbarát Hírportál

Autó gyulladt ki és több jármű rohant egymásba a sztrádákon

2024. május 17., péntek 12:41

Országszerte több baleset is történt az utakon pénteken, az M1-es autópályán kigyulladt egy személyautó, az M4-es autóúton, a reptér közelében pedig négy jármű szenvedett ráfutásos balesetet.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a Győr elkerülő szakaszán kiépített terelésben egy műszaki hibás kamion vesztegel. A 109-es kilométernél csak egy sávon halad a forgalom, emiatt 4 kilométeres torlódás alakult ki – közölte az Útinform péntek délelőtt. 

Távolabb, ugyanezen az oldalon, a Bőny/Nagyszentjános csomópont után kigyulladt egy személyautó, a 95-ös kilométernél a külső sáv zárása mellett végzik a tűzoltók a mentést, 3 kilométeres a torlódás.

Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a Polgár/Görbeháza csomópont közelében, a 175-ös és a 176-os kilométer között tereléskiépítés miatt a külső és a leállósávot lezárták.

AZ M4-ES AUTÓÚT BUDAPEST FELÉ VEZETŐ OLDALÁN, A LISZT FERENC NEMZETKÖZI REPÜLŐTÉR KÖZELÉBEN NÉGY SZEMÉLYAUTÓ SZENVEDETT RÁFUTÁSOS BALESETET.

A 20-as kilométernél forgalomkorlátozásra és ebből fakadóan torlódásra kell számítani.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, a 41-es és a 47-es kilométer közötti fix terelésben 9 kilométeres a torlódás. Aki teheti, az a 30-as kilométernél lévő Ócsa csomóponton keresztül kerüljön.

Az 1-es főúton, Óbarok közelében, a 33-as kilométernél nagy mennyiségű olaj folyt ki a burkolatra, emiatt az utat teljes szélességben lezárták. A 37-es főúton, Felsőzsolca közelében a 2-es kilométernél nagyfeszültségű vezetékek áthúzása miatt a külső sávot lezárták. 

Az M6-os autópályán, a főváros felé vezető oldalon a C jelű alagutat munkavégzés miatt lezárták. A 170-es kilométernél a forgalmat átterelik a szemközti oldalra, ahol irányonként egy-egy sávon halad a forgalom.

Rovatok