Index Vakbarát Hírportál

Kigyulladt egy autó az M5-ös autópályán

2024. május 18., szombat 13:57

Szombaton délelőtt kigyulladt egy személygépkocsi az M5-ös autópályán, Szatymaz közelében, a Budapest felé vezető oldalon.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személykocsi az M5-ös sztráda Budapest felé vezető oldalán, a szatymazi pihenőhelynél – írja a katasztrófavédelem.

A 151-es kilométernél lángoló járművet a szegedi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltják.

Az M1-es, M7-es autópálya kivezető szakaszán, Budaörs térségében, a 9-es kilométernél egy személygépjármű a belső szalagkorlátnak ütközött, a belső sávot lezárták – írja az Útinform.

Az M7-es autópálya kivezető szakaszán, a Letenye felé vezető oldalon, Érd térségében az erős forgalom miatt a 19-es kilométertől torlódnak a gépjárművek.

Az M3-as autópályán, a Polgár/Görbeháza csomópont közelében, a 175-ös és a 176-os kilométer között vasárnap estig mindkét irányban lezárták a külső és a leállósávot kábeláthúzás miatt.

Az M6-os autópályán, a főváros felé vezető oldalon a C jelű alagutat munkavégzés miatt lezárták. A 170-es kilométernél a forgalmat átterelik a szemközti oldalra, ahol irányonként egy-egy sávon halad a forgalom.

Rovatok