Index Vakbarát Hírportál

Kovács „Kokó” István verekedésbe keveredett egy híres rendező fiával

2024. május 18., szombat 07:41

Kovács „Kokó” István olimpiai bajnok bokszoló a napokban az ATV #Bochkor című műsorában számolt be arról, hogy egy görögországi nyaralásán verekedésbe keveredett Bernardo Bertolucci olasz rendező fiával.

Kovács „Kokó” István a #Bochkor című műsorban mesélte el, hogy Görögországban nyaraltak épp, mikor hárman, a barátaival sétáltak fel a szállodához vezető úton, és egy híres olasz rendező, Bernardo Bertolucci fia beléjük kötött.

„Gyönyörű topmodell felesége volt a srácnak, de mi tényleg rá se néztünk a csajra. Amikor mellénk ért a férfi, megvádolt minket, hogy meg akartuk erőszakolni a feleségét, mit képzelünk magunkról” – idézte fel a történteket a korábban a profik között világbajnoki címet nyerő egykori sportoló.

Hozzátette, hogy a férfi megragadta egyik társuk kezét, de mint mondja, „ő nem volt erre felkészülve, nem akart verekedni”.

És bár én se akartam, hiába szóltam rá, hogy fejezze be, nem fejezte. Nem volt más lehetőségem, mint hogy harcképtelenné tegyem

– mesélte Kovács „Kokó” István.

Azt is megjegyezte, hogy nem emlékszik, hányat ütött, hármat vagy ötöt, és hogy annyira gyorsan történtek az események, hogy pillanatok alatt vége is lett az egésznek. „Beesett a bozótba, összevissza vágta magát” – mondta.

A leütött férfi másnap szembejött velük a hotelben, de Kovács „Kokó” István szerint meg sem ismerte őket a reggelinél, elsétált mellettük. „Tíz perc múlva megjelent a szálloda igazgatója, hogy a Bertolucci fia felhívta rá a figyelmét, hogy összeverték, és az a vád ellenünk, hogy meg akartuk erőszakolni a feleségét, menjünk be vallomást tenni” – emlékezett vissza.

Az igazgatónak mondtam, hogyha akar egy visszavágót, abban benne vagyok, de nem megyek el vallomást tenni, épp nyaralok

– zárta a történetet Kovács „Kokó” István.

Rovatok