Index Vakbarát Hírportál

Ismét baleset miatt torlódik az M1-es autópálya, ráadásul nem csak egy helyen

2024. május 18., szombat 12:36

Nem úszták meg a személygépkocsival közlekedők a szombati napot sem balesetek nélkül. Az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon két helyen 3-4 kilométeres torlódásra kell számítani, de az M7-es és az M3-as is torlódik egy-egy szakaszon. Ezenkívül baleset történt az M86-oson, a 25-ös főúton és Bács-Kiskun vármegyében is.

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Biatorbágy térségében, a 19-es kilométernél három személygépjármű összeütközött, forgalomkorlátozásra kell számítani. A torlódás 3-4 kilométer. Ugyanazon az oldalon csak Győr térségében, a 109-es kilométernél az erős forgalom miatt a terelés előtt szintén 3-4 kilométeres torlódás alakult ki – tájékoztatott az Útinform.

Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, Törökbálint és Martonvásár között az erős forgalom miatt a 16-os és a 32-es kilométer között torlódnak a gépjárművek. Megnövekedett menetidőre számítsanak.

Az M3-as autópályán, a Polgár–Görbeháza csomópont közelében, a 175-ös és a 176-os kilométer között 19.00 óráig mindkét irányban lezárták a külső- és a leállósávot kábeláthúzás miatt.

Nem csak az autópályákon van gond

Az M86-os autóúton, a Csorna felé vezető oldalon, Szilsárkány térségében, a 140-es kilométernél egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, a külső sávot lezárták.

A 25-ös főúton, Eger belterületén két személygépjármű összeütközött. A 13-as kilométernél, a Szarvaskő felé vezető oldalon egy sáv járható.

Árokba hajtott egy személykocsi Bács-Kiskun vármegyében, Tass és Tasskertes között. A kunszentmiklósi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a kocsit. A helyszínre mentő is érkezett – írta meg a katasztrófavédelem.

A magyar–szlovén határszakaszon, Vas vármegyében a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötő utat (7458-as jelű út) a szlovén határátkelőnél lezárták, a határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.

Rovatok