Index Vakbarát Hírportál

Tömegbaleset történt az M1-es autópályán

2024. május 20., hétfő 17:54

Több autó karambolozott hétfő délután az M1-es autópályán, a torlódás több kilométeres volt. Erős a forgalom Budapest felé az M3-as és az M7-es autópályán is.

Baleset miatt torlódott a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tatánál – közölte az Útinform hétfőn délután a honlapján. Mint írták, több autó karambolozott. A 68-as kilométernél ismét két sáv járható, de a kialakult több kilométeres torlódás csak lassan oszlik.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt írták, hogy

a ráfutásos balesetben hat személyautó ütközött össze.

Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya irányába, Nagytétény térségében a belső és a középső sávban víz átfolyás keletkezett, emiatt a 12-es kilométernél a belső sávot lezárták. A torlódás 1-2 kilométeres.

Erős a forgalom Budapest felé az M7-es autópályán is. A Kőröshegyi völgyhídnál kialakított terelés előtt, Balatonvilágos és Székesfehérvár között, illetve Martonvásár és Budapest között torlódásra kell számítani. 

Továbbá két autó karambolozott az 58-as főúton, Pogány térségében. A 7-es kilométernél a fél útpályát lezárták. A 84-es főúton, Sárvár és Káld között is baleset történt. Az érintett szakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. 

A 82-es főúton egy személygépkocsi és egy busz ütközött össze. A 13-as kilométernél az utat lezárták és a forgalmat önkormányzati utakra terelik. 

Rovatok