Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor és Menczer Tamás együtt kolbászoltak az Üvegtigrisnél

2024. május 20., hétfő 08:38

Orbán Viktor miniszterelnök ellátogatott a Pest vármegyei Tinnyére, ahol meglátogatta az Üvegtigris Büfét Menczer Tamással, a Fidesz kommunikációs igazgatójával.

Orbán Viktor miniszterelnök a kampányútja alatt Tinnyét is útba ejtette, pontosabban az Üvegtigris-filmekből ismerhető büfét, amely a Pest vármegyei Garancsi-tónál található. A kormányfőt Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója is elkísérte.

A látogatásról egy videó is felkerült a miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalára. Ezen az látszik, hogy a büféhez lépve Orbán Viktor azt mondta, hogy „egy kopasz fiatalemberre számított”, ezzel a Rudolf Péter által játszott Lali karakterére utalhatott, aki az Üvegtigris című magyar vígjátékban az út szélén álló büfékocsi tulajdonosa.

A kormányfő ezt követően Menczer Tamással közösen elfogyaszt egy sült kolbászt. Orbán Viktor a közösségi oldalára feltöltött videóhoz azt írta: „Lali szabin, de az Üvegtigris nyitva.” A videó bélyegképén pedig a „Kolbász lemeózva” felirat olvasható.

Orbán Viktor miniszterelnök április 22-én indította el országjárását, amelynek első állomása a Veszprém vármegyei Nemesgörzsöny volt. A kormányfő legutóbb a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Tiszaladányban járt.

Mint megírtuk, az Üvegtigrisben Gabent alakító Reviczky Gábor, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész mostanra több kemoterápiás kezelésen is túl van, miután kiderült, hogy a prosztatarák egy agresszív fajtája támadta meg a szervezetét. Az első három kezelést jól tűrte, de a negyedik és ötödik már megviselte, a hatodiktól pedig kimondottan rosszul volt, legyengült, szédült, sorozatos ájulásai voltak, és sokat romlott az állapota – végre azonban jobban érzi magát.

A színpadra is visszatért, de mint mondta, nem lesz már olyan, mint a betegsége előtt volt. Szőke András legújabb filmjének, a Brigádnapló országos premier előtti jótékonysági vetítésén azonban nem tudott részt venni, mert megrepedt a bordája, és levegőt is alig tud venni.

Rovatok