Index Vakbarát Hírportál

Dobrev Klára leleplező információkat ígér egy fontos közjogi méltóságról

2024. május 21., kedd 15:36

Dobrev Klára Facebook-videójában azt ígérte, hogy a Fidesz vesszőfutása nem ért véget, és erről gondoskodni is fog. A videó lényege az, hogy Dobrev Klára szerint – egy meg nem nevezett személy – Magyarország egyik legfontosabb közjogi méltósága egy közönséges, köztörvényes bűnöző.

„Magyarország egyik legfontosabb közjogi méltósága egy közönséges, köztörvényes bűnöző. Holnap ezt egy sajtótájékoztató keretében adatokkal, tényekkel, bizonyítékokkal fogom alátámasztani. Sokat dolgoztunk rajta, és most végre összeállt a kép, minden kocka a helyére került” – fogalmazott videójában Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője.

„Ha Orbán Viktor azt hitte, hogy leveheti a napirendről a pedofilbotrányt és hátradőlhet, akkor nagyot tévedett. A Fidesz vesszőfutása folytatódik, erről gondoskodom” – mondta az ellenzéki politikus.

Mint ahogy megírtuk a kegyelmi ügy nagy felháborodást váltott ki, ami Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit igazságügyi miniszter lemondását vonta maga után.

Dobrev Klára május elején az Indexnek is nyilatkozott Tüttő Katával, az MSZP EP-képivselőjelöltjével egy páros interjú keretében, amely ide kattintva olvasható el.

Rovatok