Index Vakbarát Hírportál

Nem tetszett neki, hogy videózzák, üldözőbe vett egy autót a kisteherautó az M7-esen

2024. május 21., kedd 16:29 | aznap frissítve

Üldözőbe vette, leszorította, majd megállt hisztizni az M7 belső sávjában a napokban egy kisteherautó sofőrje, mert nem tetszett neki, hogy videózták, ahogy a leállósávon száguldott.

A Budapesti Autósok olvasója számolt be róla, hogy május 19-én az M7-es autópályán Pákozd magasságában a Balaton felé vezető oldalon az 52-es kilométernél egy kisteherautó nagy sebességgel közlekedett a leállósávban.

„Elkezdtem videózni, hogy amikor elhalad mellettünk, meglegyen a rendszáma. Amikor észrevette, hogy videózok, lelassított, megvárt a forgalomban, ránk húzta a kormányt, majd veszélyes manőverekbe kezdve üldözni kezdett, megelőzött, büntetőfékezéssel az autópálya belső sávjában megállásra kényszerített, majd fenyegető magatartást tanúsítva kiszállt” – számolt be az olvasó.

A beszámoló szerint miután sikerült elmenekülniünk, újra üldözőbe vette őket a kisteherautós, és próbálta az autópálya sávjai között cikázva leszorítani és megállásra kényszeríteni az autót.

„Pákozdtól a Szabadbattyáni lehajtóig próbált leszorítani és megállásra kényszeríteni, mire sikerült úgy letérnünk az autópályáról, hogy ne tudjon követni” – tette hozzá az olvasó.

Rovatok