Index Vakbarát Hírportál

Szentkirályi Alexandra új gúnynevet talált ki Karácsony Gergelynek

2024. május 21., kedd 12:23

A főpolgármester teljesen hülyének nézi a budapestieket. 2019-ben bekamuzott rengeteg ígéretet, és most azzal védekezik, hogy azokat nem is erre a ciklusra tette – írja keddi Facebook-Reels-bejegyzésében Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

Karácsony „következő ciklusban” Gergely már az iskolában is azt vetítette a tanárainak, hogy „majd következő órára megtanulom”? – írja keddi Facebook-Reels-bejegyzésében Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

A főpolgármester teljesen hülyének nézi a budapestieket. 2019-ben bekamuzott rengeteg ígéretet, és most azzal védekezik, hogy azokat nem is erre a ciklusra tette 

– fogalmazott Szentkirályi. A videóban Karácsony Gergely egy Telex-interjújából kivágott részletei láthatók, amelyeken a zöldparkberuházásról beszél.

„Karácsony Úr, június 9-én témazáró!” – zárta bejegyzését Szentkirályi Alexandra. 

Vitézy Dávid is beleállt a főpolgármesterbe

Kedd reggel Vitézy Dávid is klaviatúrát ragadott, és emlékeztetett, hogy Karácsony Gergely több projekttel is igencsak késésben van. Az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület főpolgármester-jelöltje a Bajcsy-Zsilinszky úti villamosról kifejtette:

Ez a projekt ma pontosan ugyanott tart, mint ahol tíz éve abbahagytuk – a megvalósíthatósági tanulmány 2014-ben elkészült, a tervezés azóta sem kezdődött meg. Tarlós István felelős ebből 5 évnyi csúszásért, ő nyíltan ellenezte ezt a projektet a BKK-ból való távozásom után, Karácsony viszont a programjában büszkén szerepeltette – mégse történt azóta se semmi. Miért kell ilyen nyilvánvaló dolgokban is valótlant állítani?

fogalmazott Facebook-bejegyzésében Vitézy.

A Rakpart-projektről pedig a következőket mondta: „A projekt évekig állt, mert Karácsony Gergelynek fontosabb volt a miniszterelnök-jelölti kampány, mint a rakpart terveinek koncepcionális módosítása. Ezek után pedig az egész addig elkészült tervcsomagot kidobták, és új szerződést kötöttek – hogy autómentes lehessen a rakpart.”

Rovatok