Index Vakbarát Hírportál

Karsai Dániel a kedvenc csapata szezonzáró mérkőzésén járt

2024. május 26., vasárnap 21:03

Karsai Dániel, az aktív eutanáziáért küzdő, gyógyíthatatlan, halálos ALS-betegségben szenvedő alkotmányjogász vasárnap szerettei körében szurkolt a Vasas csapatának az Illovszky Rudolf Stadionban.

Karsai Dániel vasárnap a Vasas és a Soroksár labdarúgócsapatok mérkőzésén járt. Az ATV beszámolója szerint az ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogászról köztudott, hogy Vasas-drukker, így a sajnálatosan romló egészségügyi állapota sem akadályozta meg abban, hogy kilátogasson a sorsdöntő mérkőzésre.

Ha nyer a Vasas, még egy halvány esélye van feljutni az NB I-be. Az alkotmányjogászról fotó is készült, amelyet a Vasas FC hivatalos Facebook-oldala osztott meg. 

Dr. Karsai Dániel szerettei körében, az idei szezon utolsó hazai mérkőzésén is az Illovszky Rudolf Stadionban szurkol csapatunknak a Soroksár SC ellen

– áll a bejegyzésben. 

Karsai Dániel korábban az Indexnek is interjút adott, ahol többek között arról beszélt, hogy az öngyilkosság lehetősége nem vetődött fel benne, a magánszférája eltűnt, de a belső világa, a gondolatai még mindig kizárólag az övéi. Nemrég azt is elárulta, hogy a közelgő választásokon a Momentumra szavaz, mert egyedül e pártnál találta meg a számára szakemberként és magánemberként is legfontosabb témákat.

Rovatok