Index Vakbarát Hírportál

Menczer Tamás: Elmegyünk szavazni, aztán győzünk, ahogy szoktunk

2024. május 4., szombat 08:20

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péterben az emberek felismerik Márki-Zay Pétert, tehát a fideszesek csak elmennek szavazni június 9-én és győznek, ahogy szoktak. Elmondta, hogy neki is volt már vitája a házasságában, de a felesége sosem mondta neki, hogy meg fogja buktatni a kormányt, ahogy Magyar Péter Varga Juditnak. Ezzel azt akarja bizonyítani, hogy Magyar régóta politikai pályára készült már.

Magyar Péter látta, hogy a jobboldalon ott van Orbán Viktor és a Fidesz, tudta, hogy át kell menni a baloldalra, és át is ment – mondta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban. Menczer Tamás szerint Magyar Péter politikai szerepvállalását régen előkészítették, az egyesületét már 2023-ban bejegyezték.

A Varga Juditot érintő rendőrségi jegyzőkönyvről szólva kiemelte, „az iszonyatos magánéleti fenyegetéseken és történéseken kívül” az is benne van, hogy Magyar Péter azt mondta,

ez lesz az évszázad válása és meg fogja buktatni a kormányt.

A kommunikációs igazgató úgy fogalmazott, hogy boldog házasságban él, de ő is veszett már össze a feleségével. „A feleségem akkor elmondta, hogy mi a baja velem, de azt, hogy a kormányt meg akarja buktatni, azt sose mondta. Tehát ennek az embernek ez volt a rég dédelgetett vágya, célja, hogy politikai pályára lépjen” – jelentette ki Menczer Tamás.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péter mindent arra használt fel, hogy a saját politikai pályáját előkészítse. Ezt a célt szolgálta a korábban bejegyeztetett egyesület, valamint a magánéleti terror, fenyegetés, zsarolás is. Menczer Tamás szerint Magyar Péterben az emberek pontosan felismerik Márki-Zay Pétert.

Tehát én azt látom, hogy egységesek, erősek, motiváltak, és mindannyian el fogunk menni, aztán győzünk, ahogy szoktunk

– tette hozzá.

Rovatok