Index Vakbarát Hírportál

Szentkirályi Alexandra Karácsony Gergelynek: Budapest nem óvoda!

2024. május 8., szerda 13:16

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje szerdán több bejegyzésében is nekiment Karácsony Gergelynek. Javaslata szerint Budapest városvezetője „inkább menjen vissza az óvodába dömperezni”.

Szentkirályi Alexandra a közösségi médiában közzétett videójában címzett újabb üzenetet a főpolgármesternek. A politikus szerint Karácsony Gergely kincskeresőset játszik a munkaidejében, ezért azt javasolja neki, hogy menjen vissza az óvodába dömperezni, Budapesten pedig hagyja a felnőtteket dolgozni.

„Karácsony Gergely játszadozik! Pedig Budapest nem óvoda. De van egy ajánlatom Karácsonynak. Ha ennyire kincskeresőset akar játszani, akkor Főpolgármester úr nyugodtan játszadozzon a Gyurcsány-csoportban, mi, felnőttek addig elvégezzük helyette a munkát a Városházán” – írta a bejegyzéséhez Szentkirályi Alexandra.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje azt is kifogásolta, hogy Karácsony Gergely Dobrev Klárával, a Demokratikus Koalíció (DK) árnyék-miniszterelnökével Tatabányán járt.

„Karácsony ma tényleg Tatabányán folytatja kirándulásait Gyurcsánynéval?! Ennyire rendben van minden Budapesten?” – tette fel a kérdést Szentkirályi Alexandra.

Rovatok