Index Vakbarát Hírportál

Durva dugók jöhetnek: hétfőtől lezárások az M1-M7 bevezető szakaszán

2015.09.23. 09:58

”A Budát sújtó lezárások, építkezések, útfejújítások hamarosan újabb fronttal bővülnek: hétfőtől az M1-M7-es autópálya bevezető szakaszán még komolyabb dugók lehetnek reggelente, mert le fogják zárni a város irányába vezető belső sávot. Pedig már idáig is kemény volt a helyzet arrafelé is.

Az Egér úti csomópont előtt most egy út feletti kijelzőt fognak építeni. A sok rosszban a viszonylag jó hír, hogy ez önmagában keményebb fennakadást várhatóan csak egy hétig fog okozni. Legalábbis erre lehet számítani abból, hogy a BKK közlése szerint az építés két ütemben zajlik majd: október 6-tól 14-ig már csak a leállósáv lesz lezárva minden nap 10 és 20 óra között. Ekkor a szélső sávban már csak időszakos lezárások várhatók. Addig viszont nem kevés türelemre lehet szükség.

Főleg, hogy az agglomerációból már például kedden is iszonyú lassan lehetett csak bejutni a városba. Keddi helyzetjelentés egy olvasótól: „Törökbálintnál áll a sor vége. Biatorbágy - Óbuda menetidő 2 óra 15 perc!”

Biztos ennek így kell mennie? Biztos hogy a komplett nyugat-magyarországi, agglomerációs fogalomnak egy sávra kell szűkülnie? Biztos hogy az összes projektet egyszerre kell csinálni?

— kérdezi egy másik levélíró. A keddi Budaörsi úti aszfaltozás szerencsére már befejeződött, reméljük, hogy a jövő héten ekkore gigadugó nem alakul ki az újabb munkálatok miatt.



Rovatok