Index Vakbarát Hírportál

Térképen a teljes választás

2018. április 5., csütörtök 12:11 | aznap frissítve

Miközben van olyan párt, amelyik iPadekkel szereli fel vasárnap az imakommandóját, mások pedig helymeghatározáshoz kötött weboldallal reklámozzák az összefogást, az Index is megpróbál haladni a korral. Ráadásul párt- és platformsemlegesen.

amelyben jelenleg

A választás napján itt találja majd

Este nyolctól

azután félpercenként frissülő adatokkal várjuk, és a feldolgozottság függvényében megmutatjuk,

Ráadásul a legfontosabb információkért még csak nem is kell a választási aloldalra elmennie, hiszen az Index minden cikke felett ott virít majd az eredmény. Böngésszen tehát bármerre a francia művészfilmektől az űrbe fellőtt elektromos autókig, az ország sorsát meghatározó eredmények meg fogják találni.

A térkép az Index mobilapplikációjában is megtalálható, ahol a legfrissebb választási hírekért elég csupán egyet jobbra suhintani, mint kezdő Fruit Ninja-játékos a bónusz dinnyék előtt. Az applikáció a legfontosabb eredményekről push-üzenetet is fog küldeni, úgyhogy nyugodtan foglalkozhat mással vasárnap este, már ha van hozzá idege.

A térkép mellett, a választási alrovat részeként mindezt listába szerkesztve is megkapja, hogy akkor is jól értesült legyen, ha csak Edge van az erdő közepén vagy a pincében.

Mindezek mellett percről percre tudósítással meg élő Facebook és Youtube Live-val is készülünk, hogy tényleg telefonon megkapjon minden hírt, és mellé még a mi szakkommentárunkat is. Hogy együtt izgulhassuk végig, hogy mégis kire kell majd nagyon mérgesnek lennünk az elkövetkező négy évben.

Vagyis erre, a teljes térképet itt találja!

Rovatok