Index Vakbarát Hírportál

Kempingben sétáltatták az aligátort

2009. július 29., szerda 19:56 | aznap frissítve

Egy aligátor okozott felfordulást egy szlovén kempingben, ahol gazdái engedték ki egy kicsit sétálni 160 kilós kedvencüket. A megrémült kempinglakók a rendőrséget is kihívták.

Pánikba estek és menekültek a Lucija autós kemping vendégei a szlovén tengerparton, amikor azt látták, hogy egy hatalmas hüllő sétál a faházak között. Sokan visítani, majd menekülni kezdtek a Portorozhoz közeli kempingből, írta a 24Sata című horvát bulvárlap.

Néhány vendég a rendőrség segítségét kérte, a többség meg volt róla győződve, hogy az állat megszökött valahonnan. Ehhez képest kiderült, hogya két méter hosszú és 160 kilogramm súlyú aligátor az Ali névre hallgat, és az egyik kempinglakó a gazdája.

René Spindler elmondta, hogy felesége Alit kiengedte sétálni a tábor területén, mert azt hitte, hogy nem veszi észre senki, de csak akkor vette észre tévedését, amikor már kiérkezett a rendőrség. Az aligátor tulajdonosa bocsánatot kért a kemping lakóitól a felfordulásért, de megjegyezte, hogy Ali nagyon szelíd állat, soha nem ártott senkinek.

Rovatok