Index Vakbarát Hírportál

Piros lámpánál szökött meg egy fogoly

2010. február 4., csütörtök 21:30

Átszállítás közben megszökött egy előzetes letartóztatásban lévő férfi, a Lehel térnél kiugrott a piros lámpánál várakozó járműből. Bilincs volt rajta, azonban már sikerült megszabadulnia tőle. A rendőrök nagy erőkkel keresik.

Megszökött egy előzetes letartóztatásban lévő fogoly csütörtök este Budapesten, a fővárosi és a Pest megyei rendőrök is nagy erőkkel keresik, mondta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A 24 éves férfit a Teve utcából az egyik budapesti büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, amikor a Lehel térnél, piros lámpánál várakozó autóból eddig ismeretlen módon kiugrott és elmenekült. A férfin bilincs volt, de azt a helyszíntől nem messze a rendőrök megtalálták.

H. Miklós fegyveres rablás gyanúja miatt volt előzetes letartóztatásban. A férfi 170 centiméter magas, vékony testalkatú, arca heges, világosbarna haja van. Szökésekor ujjatlan mellényt, csíkos pulóvert, kék színű, fűző nélküli teremcipőt és kék farmert viselt.

A szökésben lévő fogoly keresésével párhuzamosan parancsnoki kivizsgálás indult annak kiderítésére, hogy terhel-e valakit felelősség az ügyben.

Rovatok