Index Vakbarát Hírportál

Őrizetbe vette a rendőrség Fekete Dávidot

2021. május 5., szerda 14:26

Úgy tudni, a volt megasztárost egy házkutatás után vitték el a zsaruk.

Saját forrásukra hivatkozva elsőként a Reflektor Online adta hírül, hogy őrizetbe vette a rendőrség Fekete Dávidot. Az egykori megasztáros körül az utóbbi időben egyre nagyobb volt a botrány, többen állították, hogy anyagilag megkárosította őket, az egyre halmozódó adósságait pedig a mai napig nem sikerült törlesztenie. Volt, aki egyenesen azzal vádolta, hogy az énekes egy bűnszervezet tagja.

A Blikk megkereste a rendőrséget Fekete Dávid őrizetbe vételének híre kapcsán. A nyomozást végző Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az alábbiakról tájékoztatta a portált:

Május 4-én előzetes házkutatás során egy ismert győri autókereskedőt őrizetbe vettek, mely őrizet jelenleg is tart. A rendőrségnek 72 órája van eldönteni, hogy szabadon engedi, illetve javaslatot tesz az előzetes letartóztatására a bíróságon. Ez az idő még nem járt le, a gyanúsított rendőrségi őrizetben van jelenleg is.

A Megasztár 4. szériájában feltűnt énekes az utóbbi időben egyre rosszabb helyzetbe került. Hogy ekkora bajban van, egyébként azután derült ki, hogy a Facebook-oldalán bejelentette, tönkrement a házassága. Legutóbb a Tények műsorában foglalkoztak az ügyével, miután egy győri nő azt állította, 70 millió forinttal károsította meg. Egy hangfelvétel is előkerült arról, hogy Fekete Dávid bevallja mindazt, amit tett, hozzátéve:

A legnagyobb hülye az, aki feljelent, mert abból nem lesz pénze.

A felvétel alapján azt is kijelentette, hogy szükség esetén vállalja a felelősséget a cselekedeteiért, de ha őt lecsukják, azzal a károsultak problémája nem oldódik meg.

Rovatok