Index Vakbarát Hírportál

Jennifer Aniston készen áll az új szerelemre

2021. június 26., szombat 09:28

Az 52 éves színésznő nyitott egy új kapcsolatra, ám a leendő társát semmiképp sem online szeretné megtalálni, és egyáltalán nem tervezi, hogy ha megtalálja, hozzámenne.

A Jóbarátok sztárja partnert keres, de szeretne megmaradni a hagyományos módszereknél. Az 52 éves színésznő határozottan elutasítja az online társkeresést. Hogy a házassággal hogy áll, nos, nem célja, hogy újra férjhez menjen, semmi mást nem akar, csak egy „fantasztikus partnert”, akivel úgy élheti az életét, hogy azt mindketten élvezzék, és jól szórakozzanak. Azt mondja, mindenkinek ebben kellene bíznia, a papírok szerinte nem számítanak olyan nagyon. 

Aniston korábban Brad Pitt felesége volt. 2000-ben házasodtak össze, a frigy pedig 5 évig tartott. Második férje Justin Theroux volt, akitől két év után, 2018-ban vált el – egyébként hét évig voltak együtt. A színésznő jelenleg a munkájára, a barátaira, na és persze a háziállataira koncentrál. Jelenleg a The Morning Show új sorozatában játszik. 

Egy valóban békés helyen vagyok. Van egy munkám, amit szeretek, vannak az életemben olyan emberek, akik a mindent jelentik számomra, és van három gyönyörű kutyám. Nagyon szerencsésnek és áldottnak érzem magam 

– mondta Aniston a People magazinnak. Azt is hozzátette, ha nehéz pillanatai vannak, a meditáció segít túljutni ezeken. A naplementékre mindig igyekszik időt szánni, és hangsúlyozza az öntudatosság kulcsfontosságát. Azt mondja, a terápia sokat adott neki, mert bár nagyon sok csodálatos dolog jár együtt azzal, hogy közszereplő, egy csomó kemény dolgot is hoz, az ember könnyen céltáblává válhat. Azt mondja, vannak dolgok, amiket nehéz figyelmen kívül hagyni, például mikor arról kezdenek pletykálni, hogy babát vár. 

A színésznő egyébként legutóbb akkor került reflektorfénybe, amikor megérkezett a Jóbarátok című sorozat különkiadása. A speciális epizód május 27-én debütált az HBO GO kínálatában a sitcom főszereplőinek felvonultatásával. Egyedül a Gunther szerepét játszó James Michael Tyler nem jelent meg személyesen a premier kapcsán tartott eseményen, utóbb kiderült, hogy az 59 éves színész prosztatarákkal küzd, ami sajnos már áttétet okozott a csontjaiban. Tyler nemrég az NBC Today show-jában vallott a betegségéről, mindenkit arra biztatva, hogy rendszeresen járjon szűrővizsgálatra. 

Rovatok