Index Vakbarát Hírportál

Vagány show-t ígér Lakatos Márk az olimpikonok eskütételére

2021. július 1., csütörtök 17:41

Csütörtök este 6 órakor a Nemzeti Táncszínházban kerül sor a tokiói olimpiára utazó sportolók eskütételére. A különleges show-műsorral egybekötött esemény rendezésére Lakatos Márkot kérték fel, aki a rendezvényről több kulisszatitkot is elárult.

Király Linda és Király Viktor is fellép csütörtök este a Nemzeti Táncszínházban, ahol este 6 órakor teszik le az esküt a július 23-án kezdődő tokiói olimpiára készülő magyar sportolók. Erről a show-műsor megálmodója, Lakatos Márk mesélt az Indexnek, aki nagy lelkesedéssel készül az alkalomra.

A stylist már rutinosnak számít a nagy rendezvények terén, legutóbb a ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságot nyitó gálaműsor megvalósításában is közreműködött, de hat évig volt a Budapest Fashion Week, illetve jelenleg a Balaton Sound új VIP-koncepciójának és show-programjának művészeti vezetője. A ma esti eseménynek a szakember nem csak a rendezője, az egész koncepciót ő találta ki.

Táncosok és artisták is lesznek a műsorban, mindenféle őrület

– mondta Lakatos Márk, akit telefonon értünk utol. A stylist egy modern, vagány show-t ígér, amelyet a fiatal olimpikonok és minden korosztály élvezhet, de az esemény sztárfellépői is különleges előadással készülnek.

Külön erre a célra feldolgoztunk egy világslágert, ami nagyon illik ehhez a gálához, hiszen a győzelemről szól

– titokzatoskodott Király Viktor, hozzátéve: egy valóban monumentális, szívhez szóló produkcióval állnak színpadra a testvérével.

Az eskütételt, illetve a show-műsort, amelynek során az olimpiai csapatnak a NUBU által tervezett kollekcióját is bemutatják, a nézők az M4 csatornán követhetik élőben. A stylist még annyi részletet elárult, hogy a zenét DJ Bootsie szolgáltatja, illetve elhangzik majd a Follow the Flow és Diaz közös, olimpiára írt dala.

Lakatos Márk egyébként azt is elmondta, hogy holnap indul az a pólókampány, amellyel a pedofiltörvény melegellenessé tétele ellen tiltakozik, és amelynek bevételéből a Háttér Társaság munkáját fogják segíteni. Ennek részleteit itt találja

Rovatok