Index Vakbarát Hírportál

A Scooter is fellép az EFOTT-on

2021. július 7., szerda 15:35

Újabb nemzetközi sztárfellépőt jelentett be az EFOTT: Flo Rida mellett a Scooter is fellép augusztusban a Velencei-tó partján.

Augusztus 11-én nyitja meg kapuit a Velencei-tó partján az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. A szervezők korábban már bejelentették, hogy a magyar zenekarok mellett egy külföldi sztárvendég, Flo Rida is fellép a rendezvényen, akihez most egy másik világsztár is csatlakozott:

augusztus 12-én a Scooter is színpadra áll az EFOTT-on.

A német elektronikus zenei együttes már számtalanszor tiszteletét tette hazánkban, s bár a fénykorukat a kilencvenes években élték, valahogy sosem mennek ki a divatból. A legtöbben főleg a korábbi slágereiket ismerik, de a csapat a mai napig alkot: legújabb, God Save the Rave című albumuk április 16-án debütált. Népszerűségüket mutatja, hogy a címadó dalt már több mint negyvenmilliószor hallgatták meg a Spotifyon, az ahhoz készült videoklip pedig közel 16 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on. H.P.Baxxter és társai egyébként 2019-ben is felléptek az EFOTT-on, de a Budapest Parkban és más hazai fesztiválokon is láthatta már őket a közönség.

A szervezők közleménye szerint nemcsak egy külföldi headlinerrel, hanem több magyar fellépővel is kiegészült mostanra a korábban meghirdetett névsor. A hetijegyeseknek szóló előnapon, azaz augusztus 10-én a Soulwave és Dzsúdló mellett a Vad Fruttik és a Punnany Massif ad koncertet a nagyszínpadon, a BT Arénában pedig Azahriahot egy közös születésnapi bulizás követi Fluor Tomival, majd DR BRS tart egy RetroStars-bulit az érdeklődőknek. Az éjszakát aznap a Szeresd a Trashem Bébi duópárosa zárja.

(Borítókép: Scooter koncertet ad Berlinben 2018. február 15-én. Fotó:  Gina Wetzler / Redferns / Getty Images)

Rovatok