Index Vakbarát Hírportál

Pumped Gabo Amerikáig táncolta magát

2021. július 15., csütörtök 12:18

A magyar és lengyel közönség után az észak-amerikai nézők is találkozhatnak Pumped Gabóval, miután augusztusban elindul a The Challenge című műsor 37. évada az amerikai MTV-n – adta hírül a NuHeadz Talent Management.

Az Indexnek eljuttatott közleményben azt írják, a műsor Magyarországon is látható lesz, továbbá az MTV nemzetközi hálózata is számtalan országban átveszi. A műsorban 34 szereplő lesz, közülük 17-en nemzetközi háttérrel – Magyarországot Pumped Gabo képviseli.

Az új évadot Horvátországban forgatták és Gabónak többek között olyan reality sztárokkal kell megharcolnia epizódról epizódra a továbbjutásért, akik korábban a Big Borhter, a Survivor, a Love Island vagy a Too Hot to Handle nemzetközi verzióban gyűjtöttek tapasztalatok a kamerák előtt 

– olvasható a közleményben. Hozzáteszik: Gabo saját magát szinkronizálja majd a sorozat itthoni verziójában. Arra, hogy a magyar versenyző meddig jut a kőkemény feladatokkal teli műsorban, nemsokára fény derül. 

A The Challenge-ről annyit árultak el, hogy az amerikai MTV egyik legnépszerűbb műsora évek óta. A teljesítmény-alapú valóságshowban fizikailag és mentálisan megterhelő feladatokban versenyeznek egymással veteránok és kezdők. A műsor elsősorban a feladatokra koncentrál, de a szereplők magánélete és egymás közötti interakciójuk, veszekedéseik vagy éppen flörtöléseik is láthatóak.

Rovatok